magazin

Sobí spřežení dorazilo do pekařství PAUL

Zvuk rolniček se nezadržitelně blíží, a proto francouzské pekařství PAUL má pro letošní vánoční sezónu již připraveny dvě novinky.

První novinkou je čokoládová tartaletka se sobem, kterou si zamilujete nejen díky roztomilému vzhledu, ale také skvělé chuti. Tartaletka je plněná kvalitní hořkou čokoládou a zdobena křehkými pusinkami jako očička. Čumáček je vytvořen z půlky makronky a samozřejmě nechybějí ani parůžky z křupavé hořké čokolády.

Druhou novinkou je éclair, což je moučník z odpalovaného těsta plněný lahodným krémem. K vánoční atmosféře se skvělé hodí Éclair Paris Brest, pro který je typické použití oříšků jak v krému, tak na povrchu těsta. V pekařství PAUL použili mandle, které skvělé ladí s odpalovým těstem a krásně křupou.

Každoroční klasikou v pekařství PAUL je máslová vánočka s bohatou dávkou rozinek sultánek a křupavých mandlí na povrchu. Vzhledem k omezené kapacitě pekařství doporučujeme si vánočku objednat předem – buď na e-shopu nebo na některé z 20 pražských poboček.

PR články

Must Read

Related Articles